maandag 19 juli 2010

kleine vierkantjes

Weer 2 DJ blokjes klaar. Voorlopig zal er wel niet veel bij komen want ik wil nu weer eens iets anders doen.
Wel heb ik alle 169 vierkantjes van het kleurenschema aan elkaar gezet. Kon het niet laten. Er moet natuurlijk nog wel een rand om maar daar ben ik nog niet uit

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de blokken met die roosjes zo mooi, komt natuurlijk ook omdat ik gek ben op allerlei soorten rozen :-), maar de combinatie met de naturel kleurige stof, prachtig !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom denk je dat ik veel rozenstofjes heb hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tineke wat mooi die blokken ook die kleine vierkantjes is erg leuk
  werkt wel verslavend he

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en inderdaad, dat blok met de roosjes is helemaal fantastisch!
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tineke, even een reactie op jouw vraag die ik op quiltvirus vond. Je vond de verdeling niet helemaal goed er moest nog wat veranderen. Ik zie aan de rechterkant veel dezelfde blauwe tinten bij elkaar en aan de rechterkant veel roze. Die kleuren zou ik wat meer verdelen en het geel/ecru ook in de linkerboven hoek. Er zijn in de handel rode kijkglaasjes te koop, daarmee kan je de kleurwaardes beter beoordelen, maak een verdeling in lichte, midden en donkere kleuren. Dit kan je ook doen door de foto in zwart/wit uit te printen. Vaak zie je dan al wat er aan de hand is. Aan de andere kant, kan het nooit allemaal 100% goed zijn, er komen zo veel kleurtjes in een DJ samen, dat je nooit een geheel overzicht hebt als je er naar kijkt. Misschien heb je wat aan mijn reactie, veel succes ermee!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen