dinsdag 9 december 2014

Lustrum Knusselmussen

de laatste vrijdag van november kwamen de zes knusselmussen een hele dag bij elkaar om te vieren dat ze dit al vijf jaar doen elke laatste vrijdag van de maand.
besloten was om een huisje te maken met als thema, sprookje of gezegde.
ieder kreeg dezelfde materialen en maakte daar een huisje naar eigen inzicht van.
we begonnen de dag met koffie en taart. Ook hadden we daarvoor lootjes getrokken met de bedoeling een verrassing voor degene op het briefje te maken. het moest wel een beetje passen bij het thema dat de ander gekozen.
Hier moest het feest nog beginnen,


Petra had e workshop voorbereid en zet alles klaar. ook was ze met haar eigen huisje voor Hans en Grietje al een eind op weg om ons z nodig met raad en daad bij te staan.ik had Petra geloot en voor haar speculaasjes voor het dak en ander snoepgoed gemaakt. dit alle maal op pallets gelegd en dit verpakt in een krat.

ik kreeg van Mijneke een mooie klimroos voor mijn "huis"met als thema: als de kat van huis is.
verder nog wat foto's van de andere presentjes en het verloop van de dag. Anders wordt het zo een lang verhaal

Al met al was het een erg geslaagde dag!

vrijdag 5 december 2014

toch maar weer proberen

i heb al een hele tijd niet geblogd. reden......op mijn tablet kan ik maar 1 foto per bericht plaatsen. dat schiet niet op. nu kijken of het op de nieuwe laptop wel lukt, hoewel ik niets van het besturingssysteem begrip.
het begin van het hotel van Jan van Haasteren wat ik na wil maken. wil ik eigenlijk al jaren en nu gaat het er dan van komen.
ik begin met het midden gedeelte. Het wordt een joekel van een huis. Dit wordt de hal of lobby.