woensdag 23 september 2015

vervolg vakantie

Allereerst van kijkjes vanaf de camping.

onder aan het veld van de camping loopt een beekje. Nauwelijks te zien maar toch maar eens onderzoekenNaar beneden lopen ging vlot....maar ja ze moest ook weer naar boven

Na een paar dagen heet weer begon het ,s nachts te hozen. Daar hadden we op gerekend en dus alles binnen gezet. We vroegen ons af of ons zeer goedkope tentje waterdicht zou zijn. Ja, dat was hij. Tenminste.....we waren wel vergeten het raampje van de slaaptent dicht te doen. Werden we wakker van regen op ons hoofd. Echt bijdehand. Gelukkig was alles snel weer droog. 
Van de mevrouw van de camping hadden we een kaart van de omgeving te leen gekregen. Toen ik die eens goed bekeek zag ik met grijze letters Le Marche staan, over gebied waar wij zitten. Toscane stond heel ergens op de kaart! Ik maar roepen dat ik de heuvels van Toscane niet glooiend vind. Nee, kan wel kloppen. We zitten ook niet in Toscane. Stel onnozelaars.
Zondag 6 september op weg met de auto. Het zou die dag regenen en zo konden wij de weg naar Toscane verkennen. Dus, een bepaalde plaats in het navigatie systeem gezet en rijden maar.
Na een paar uur rijden waren we nog nergens. Hadden alleen haarspeldbochten gezien. Later bleek dat we in kringetjes op die steile heuvels hebben rondgereden. Dus toen toch maar een deugdelijke kaart van ItaliĆ« gekocht. 
Morgen, maandag 7 sept vertrekken we richting Toscane want dat wil ik nu wel eens zien.
nog een paar laatste foto,s van deze camping.


1 opmerking:

  1. Mooie foto's en de tekening, prachtig. Ben benieuwd naar de glooiende Toscaanse heuvels. :-).

    BeantwoordenVerwijderen